Vlasta a Zlata. Chleba z naší nové pekárny Electrolux. Je vidět, že kůrka je opravdu o něco křupavější díky ventilátoru, který rozhání horký vzduch uvnitř pekárny. Je upečený z chlebové mouky kterou prodávají v Kauflandu. Vlasta a Zlata. Chleba z naší nové pekárny Electrolux. Je vidět, že kůrka je opravdu o něco křupavější díky ventilátoru, který rozhání horký vzduch uvnitř pekárny. Je upečený z chlebové mouky kterou prodávají v Kauflandu. Vlasta a Zlata. Chleba z mouky na domácí chléb, kterou jsme koupili v Kauflandu. Je to vlastně namíchaná směs žitné a pšeničné mouky na chleba. Zadělali jsme jej z části pivem, použili čerstvé droždí a výsledek předčil očekávání. Chleba má výbornou chuť, nedrobí se a ještě třetí den je krásně vláčný. Zuzana.  Zkoušela rakouskou směs na selský chléb. Je zadělán šlehačkou s vodou a přidány 2 hrstě ovesných vloček, lžička kmínu a sušeného kvásku s 1 g čerstvého droždí. Zuzana. Její další recept je tentokrát na toustový chléb. Vlasta a Zlata. Vyzkoušeli jsme zadělat chleba čerstvým droždím. Pro vylepšení chuti jsme přidali ještě nakrájenou slaninu. Chleba vykynul stejně jako se sušeným droždím a slanina mu dodala příjemnou chuť po uzeném. Jak je vidět na fotografii, čerstvého droždí se vůbec nemusíme bát. Zuzana. Poslala nám převzatý recept od Moulinexu. Píše k němu, že je velmi dobrý a to jak vypadá svědčí o tom, že to bude pravda.
Zuzana. Poslala nám převzatý recept od Moulinexu. Píše k němu, že je velmi dobrý a to jak vypadá svědčí o tom, že to bude pravda. Martin. Poslal fotku jeho celozrnných rohlíků. Vypadají víc než lákavě. Vlasta a Zlata. Zkusili jsme zadělat chleba pivem, ale černým. Recept je téměř stejný jako na chleba z mouky Penam. Po upečení má chleba díky černému pivu trošku tmavší barvu než normálně, ale chuť je víc než dobrá. Magda. Opět chutný a pěkně vypadající chleba, tentokrát z výražkové mouky. Vlasta a Zlata. Takhle dopadl chleba z chlebové mouky Penam. Myslíme, že není třeba nic dalšího dodávat, snad je to, že i chuť je výborná. Vlasta a Zlata. Takhle dopadl chleba z chlebové mouky Penam. Myslíme, že není třeba nic dalšího dodávat, snad je to, že i chuť je výborná. Magda. Její 6 zrnkový chlieb vypadá víc než dobře a určitě bude i zdravý.
Vlasta a Zlata. Protože došla chlebová pšeničná mouka, zkusili jsme trochu experimentovat. Při tom jsme chtěli spotřebovat různé zbytky mouk, které zůstaly z jiných pokusů. Navíc jsme přidali ještě bílý jogurt a výsledek nás mile překvapil. Chleba nejenže pěkně vyšel, ale byl i moc dobrý. Martin. Neúnavný testér směsí. Dnešní fotka je žitný ze směsi od SH ProDiet. Martin. Jeho Gazdovsky chleb od Semixu, přesně podle receptu, pečený v pekárně Biffinet od Lidla na program základní, 1.250 kg, hodně vypečený. Fotka potvrzuje, že ze směsi by se měl chléb podařit pokaždé. Kaizer. Ilustrační foto k mouce, kterou objevil v Kauflandu. Vlasta a Zlata. Trochu jsme obměnili recept na chleba s bramborovou kaší. Přidali jsme víc žitné mouky, sušené mléko a sušený kvásek z prodejny zdravé výživy. Pšeničnou mouku jsme použili tu o které nás informoval Kaizer. Jeho tip je skutečně perfektní. Chleba byl opravdu dobrý a dlouho vydržel vláčný. Kaizer. Ilustrační foto k mouce, kterou objevil v Kauflandu. VěraZ. Poslala dvojfotku i s receptem na její kvasový chleba.
Magda. Další její zdravý chléb, tentokrát ze špaldové mouky a dalších přísad. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. Těsto po hodině kynutí. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. Těsto po druhé hodině kynutí. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. Těsto těsně před pečením. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. Konečně upečeno. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. Konečně upečený a vyklopený. Vlasta a Zlata. Udělali jsme malý fotoseriál z posledního pečení. Zkoušeli jsme udělat chleba, kdy byla žitná a pšeničná mouka ve stejném poměru. A nakrájený.









Obrázků je hodně, proto je galerie rozdělená na tři části. Je setříděná od nejmladších v první části až po nejstarší v části čtvrté.